WWW.HEERLIJKEBERG.COM

Vakantiehuis 'De Heerlijke Berg' is een sfeervol oud boswachtershuisje uit ca. 1900 nabij het mooie dorpje Markelo (gemeente Hof van Twente). Later is, in stijl, een gastenverblijf bijgebouwd. Hoewel de woning met gastenverblijf 4 slaapkamers met totaal 8 slaapplaatsen heeft verhuren we het aan maximaal 6 personen. Zo blijft uw verblijf comfortabel en is er voldoende ruimte voor iedereen.

U heeft de keuze om alleen het huis te huren of (tegen meerprijs) het gastenverblijf erbij te huren. Het gastenverlijf heeft een eigen douche en toilet en een ruime slaapkamer met 2 persoonsbed.

 

 

 

 

 

 

 

 Het huis ligt heerlijk vrij en rustig aan een zandweggetje (alleen bestemmingsverkeer) aan de voet van de Herikerberg.  Naast het huis beginnen diverse wandelpaden over de Herikerberg en door de prachtige bossen van landgoed het Weldam. In de directe omgeving treft u ook vele schitterende fiets- en mountain bike paden aan.

 

In de tuin staat een grote trampoline. Tuinmeubelen, terrashaard en een bbq zijn aanwezig. Voor kinderen is er nog een grote skelter die gebruikt mag worden. Indien u fietsen meeneemt kunt u die in de schuur zetten. Daar vindt u ook een grote opklapbare tafeltennistafel.

 

 

  

 

 

 

In de grote prive tuin van bijna 2.000 m2 zijn altijd wel een paar mooie zonnige plekjes te vinden.

  

 

   

 

Rhododendron in bloei.

 

 Ontbijt in het zonnetje.